Normal_mee_logo

Vanaf september zal MEE Zuid-Limburg starten met een gratis inloopspreekuur voor allerlei vragen over computergebruik. Dit inloopspreekuur heet 'DigiMEE' en is bedoeld voor mensen met een beperking. Dit meldt MEE.

Iedereen heeft te maken met klusjes die met de computer of het internet moeten worden gedaan. Belastingformulieren invullen, het aanvragen van een DigiDcode of een aanmelding bij het UWV: het gaat allemaal digitaal tegenwoordig. Niet iedereen is even handig in het bedienen van de computer. Vanaf september helpt MEE Zuid-Limburg hulp en ondersteuning aan aan mensen die vragen hebben over computergebruik. Het zogenoemde DigiMEE inloopspreekuur is gratis.

Vanaf 2 september gaat het DIGIMEE-loket open aan de Frankenlaan 7 in Heerlen (Welten). Het loket is open op dinsdagen van 15 tot 17 uur en op vrijdagen van 10 tot 12 uur. Daarnaast is het loket vanaf 16 september ook 's avonds te bezoeken op elke derde dinsdag van de maand tussen 17 en 19 uur. Het DIGIMEE- loket is telefonisch te bereiken via 088 010 22 22.

© Nationale Zorggids