Normal_ondernemers_zakenmensen_mensen_samenwerken_werk

Met ingang van 1 juli 2014 is het Noordelijk Platform Gehandicaptenzorg (NPGZ) van start gegaan. Hierin zijn het voormalige Platform Gehandicaptenzorg Groningen (PGZG) en de Vereniging Gehandicaptenzorg Drenthe samengevoegd. Het platform houdt zich bezig met maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op de zorg voor mensen met een beperking en kwetsbare burgers. Dat meldt NOVO.

Het platform werkt samen met de overheid en veel organisaties binnen zorg en welzijn, onderwijs en bedrijfsleven aan participatie van mensen met een beperking. Met de samenvoeging van Groninger en Drentse aanbieders ontstaat een platform dat actief aan het werk is in beide provincies.

Deelnemers aan het Noordelijk Platform Gehandicaptenzorg (NPGZ) zijn: Ambiq – De Noorderbrug – De Trans – De Zijlen –’s Heeren Loo Opmaat – Humanitas DMH – Ilmarinen – Koninklijke Kentalis – Koninklijke Visio – MEE Drenthe – MEE Groningen – Nieuw Woelwijck – NOVO – Philadelphia Zorg Noord – Promens-Care – Reik (Alliade Zorggroep) – Stichting Sprank – Trajectum Boschoord – Vanboeijen.

© Nationale Zorggids