Logo_longfonds

Op 15 september wordt er in Assen weer een Longpunt georganiseerd. Longpunt Assen is een maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Het Longpunt is een initiatief van samenwerkende organisaties, waaronder het Longfonds.

Het thema van de middag draait om de vraag 'Wat kan de huisarts en praktijkondersteuner voor u betekenen en wat is uw eigen rol in uw behandeling?’ Hierover zal worden gesproken door huisarts B. Barla en praktijkondersteuner E. Koopmans. Aansluitend is er ruimte voor vragen en discussie.
Deelnemers aan de themamiddag krijgen na afloop van het Longpunt de patiëntenversie van de Zorgstandaard astma of COPD mee naar huis.

Het Longpunt vindt elke derde maandag van de maand plaats, van 14.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis M.F.A. Schakelveld, Witterhoofdweg 1 Assen. Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Meer informatie kan worden verkregen via longpuntassen@longfonds.nl of via www.drenthe.longfonds.nl. Bezoekers worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, aangezien longpatiënten daar last van kunnen hebben.

© Nationale Zorggids