Normal_voeten
In de maanden september en oktober worden in het MS Trainingscentrum te Rotterdam voetreflexmassages gegeven aan mensen met de ziekte Multiple Sclerose. De massages helpen het lichaam ontspannen en de energiedoorstroming te verbeteren. Veel mensen met MS kennen extreme vermoeidheid en ervaren veel stress die een chronische ziekte met zich meebrengt. Dit meldt het Nationaal MS Fonds. 
 
Naast voetreflexmassages kunnen mensen met MS terecht in het MS Trainingscentrum voor diverse trainingen, workshops of een gezellig samenzijn. Het is een ontmoetingsplek voor mensen met deze ziekte van het centrale zenuwstelsel, hun naasten en zorgverleners. 
 
Aanmelden voor een voetreflexmassage of een andere activiteit in het MS Trainingscentrum aan de Mathenesserlaan te Rotterdam kan via de website.
 
Het MS Trainingscentrum is onderdeel van het Nationaal MS Fonds, de landelijke organisatie in de strijd tegen MS. De visie van het Nationaal MS Fonds, en dus van het MS Trainingscentrum, is kijken naar mogelijkheden. Ook met MS is het leven waardevol en zijn er doelen en dromen te bereiken. 
 
© Nationale Zorggids