Normal_fokus

Op maandag 24 november 2014 zal in Den Haag een gratis bij te wonen congres plaatsvinden over eigen regie in de zorg. De sprekers op dit congres zijn Tweede Kamerlid Otwin van Dijk, Phillipe Pozzo di Borgo (van de film Intouchables) en Jacqueline Kool. Het congres wordt georganiseerd door Fokus, ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de organisatie. Dat meldt Fokus. 

‘Eigen regie’ is een veel gebruikt begrip in de discussies over de zorg in Nederland. Maar wat is eigen regie en wat is er voor nodig om eigen regie in de zorg echt waar te kunnen maken? Hoe ver kan eigen regie gaan? Is eigen regie de basis, het doel of een middel in de zorg? Tijdens het congres ‘De regie in eigen hand!’ zal worden ingegaan op het hoe en waarom van eigen regie in de langdurige zorg. Ook zullen ervaringen uit de praktijk worden uitgewisseld.

Het congres is bedoeld voor beleidsbepalers, adviseurs en verwijzers in de zorg. Inschrijven kan op www.fokuszorgcongres.nl en deelname is gratis. Het congres wordt gehouden op maandag 24 november 2014 van 12.00 - 18.00 uur in de Fokker Terminal in Den Haag.

© Nationale Zorggids