Normal_thuiszorg

Zorgaanbieder ZorgAccent uit Almelo is door brancheorganisatie ActiZ en PricewaterhouseCoopers wederom uitgeroepen tot Koploper in de Zorg. Drie jaar geleden was de instelling in zorg, welzijn en wonen ook al eens koploper. Dat meldt Tubantia. 

ZorgAccent haalde op cliëntentevredenheid, tevredenheid onder medewerkers en bedrijfsvoering de hoogste score. PricewaterhouseCoopers onderzoekt de prestaties van verschillende zorgaanbieders en prijst het streven om zoveel mogelijk zorgformatie in te zetten (door middel van handen aan het bed) en de relatief lage lasten die hieruit voortvloeien. Ook valt op dat de medewerkers weten wat de visie is van ZorgAccent en zich daarbij bovendien betrokken voelen.

“Ongeveer 10 procent van de organisaties in onze sector heeft de koplopers-positie, reden dus om extra trots te zijn op deze prestatie”, aldus Irma Harmelink, voorzitter Raad van Bestuur van ZorgAccent. “Deze prestatie is een hele dikke pluim voor alle mensen van ZorgAccent en een mooie stimulans om door te gaan met onze manier van werken vanuit onze visie.”

© Nationale Zorggids