Logo_images__1_

Op 18 december 2015 is het de Dag van de Psychotherapie. Thema van de dag is: het op maat aanbieden van een psychotherapeutische behandeling. Ter gelegenheid van de dag wordt er in de Beurs van Berlage een bijeenkomst georganiseerd genaamd 'Psychotherapie: confectie of maatwerk?'. Dit meldt de Nederlandse Vereniging voor psychotherapie (NVP).

Op de bijeenkomst zullen onder meer Peter Fonagy en Trudy Dehue het woord tot zich nemen. Daarnaast worden er 's middags 'ateliers' georganiseerd. De ateliers worden verzorgd door specialisten in de diagnostiek en behandeling van kind en jeugd, volwassenen en ouderen. Er worden twee rondes met elk vier ateliers georganiseerd. Tevens wordt de Junior Trijsburgprijs uitgereikt op de bijeenkomst. 
 
De bijeenkomst 'Psychotherapie: confectie of maatwerk?' wordt op 18 december 2015 van 09.00 tot 17.15 georganiseerd in de Beurs van Berlage te Amsterdam. De NVRG, de VCgP, de NVvP, de FGzPT en het kwaliteitsregister Psychotherapie (van de NVP) geven een accreditatie voor de bijeenkomst. Meer informatie vindt u op psychotherapie.nl. Er geldt voor NVP-leden een vroegboekkorting tot 1 september. 
 
© Nationale Zorggids