Logo_download
PsyQ heeft een nieuwe website. De website is zo ontwikkeld dat deze op alle apparaten makkelijk toegankelijk is. Op website www.PsyQ.nl is vindt u informatie over de hulp de PsyQ biedt en de meest voorkomende psychische stoornissen, zoals angststoornissen, autisme, bipolaire stoornissen, depressie, ADHD bij volwassenen, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, psychotrauma, seksualiteit en somatiek & psyche. PsyQ biedt specialistische en toegankelijke hulp voor volwassenen met de meest voorkomende psychische problemen. 
De website heeft een nieuwe uitstraling en is overzichtelijk ingericht. Bezoekers kunem direct naar alle informatie over een psychisch probleem. Naast de acht meest voorkomende psychische problemen heeft het behandelaanbod voor autisme en bipolaire stoornissen ook een prominente plek gekregen. 
 
Alle 34 vestigingen hebben een eigen pagina, waar ze hun eigen ‘couleur locale’ kwijt kunnen, zoals bijvoorbeeld hun specialisaties of samenwerkingsverbanden. Ook komen onze experts aan het woord over hun specialisme.  Naast de hoofdsite voor patiënten, is er een subsite voor verwijzers en een subsite voor expatriates. 
 
Op de website vindt u een uitgebreide uitleg over ziektebeelden en behandelingen, zelftests, antwoorden op veel vragen over psychische problemen en informatie voor naasten.
 
© Nationale Zorggids