Logo_logo_stichting_opvoeden

De informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid die voorheen op de website van Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) stond, is verhuisd naar www.opvoeden.nl. De stichting Opvoeden.nl wil met de nieuwe domeinnaam meer duidelijkheid scheppen voor (aanstaande) ouders en opvoeders, die op zoek zijn naar informatie. Dat meldt Vakblad Vroeg.

Op opvoeden.nl is informatie te vinden over zwangerschap en over het opvoeden van kinderen. De informatie op deze website is betrouwbaar omdat deze wordt aangeleverd door kennisinstituten en en praktijkprofessionals. Ook de feedback van ouders wordt meegenomen in de informatie.

De overstap naar een nieuwe domeinnaam is aangegrepen om ook de koppeling tussen de landelijke website en het lokale hulpaanbod te verbeteren. Bezoekers van de landelijke website kunnen hierdoor makkelijker hun weg vinden naar lokale hulp. Om de informatie altijd en overal toegankelijk te maken voor bezoekers is de nieuwe website is ook geschikt gemaakt voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

© Nationale Zorggids