Normal_download__1_

Koraal Groep is een organisatie die actief is op de terreinen jeugdzorg, gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en arbeidstoeleiding en heeft locaties in Noord-Brabant en Limburg. Met ingang van 1 oktober 2015 wordt Ingrid Widdershoven de nieuwe bestuurder van Koraal Groep. Dat meldt de Koraal Groep.

Op dit moment is Ingrid Widdershoven lid van de directieraad van de gemeente Eindhoven. Zij is daar inhoudelijk en organisatorisch verantwoordelijk voor de Transitie Jeugdzorg en voor de veranderingen aan het Passend Onderwijs en op het gebied van werk en inkomen. 
 
Widdershoven wordt samen met Radboud Quik de Raad van Bestuur van de organisatie. Binnen Koraal Groep staan mensen met een beperking of belemmering op verstandelijk, lichamelijk en/of psychosociaal gebied centraal. De elf stichtingen van de Koraal Groep, gevestigd in Noord-Brabant en Limburg, bieden samen een compleet en samenhangend pakket zorg en ondersteuning: gehandicaptenzorg, jeugdzorg, speciaal onderwijs, arbeidsintegratie en maatschappelijke opvang.
 
© Nationale Zorggids