Logo_hrmindezorg_logo_ret

Op dinsdag 15 september 2015 vindt het jaarcongres 'HRM in de Zorg' van organisator CKC Seminars plaats. Het congres vormt al 9 jaar een platform waar HR-, directie- en lijnmanagers met elkaar in contact kunnen treden over hoe HR toe te passen is in de zorgsector. Ook aanwezig zijn bij dit congres? Gebruik de kortingscode MKRT50-zorggids en krijg 50 euro korting + 2e en 3e persoon gratis! 

Zorgorganisaties dienen te worden voorbereid op alle veranderingen in de zorg en op de arbeidsmarkt. Ook als we kijken naar trends in de zorg, zoals flexibilisering van de arbeidsmarkt, digitalisering van werk, positionering van de zorginstelling, lean in de zorg en zelfsturende teams.

Keynote sprekers Nic Huiskes (TNS Nipo) en Bas van Leeuwen (Driessen HRM) nemen u mee in de veranderende arbeidsmarkt voor zorgprofessionals en waar het voor u als HRM’ers om draait. Anja Schouten, Zorgmanager van het jaar 2015, stelt dat we mee moeten bewegen met de nieuwe eisen van deze tijd. Hoe maak je het verschil?!
In de middag geeft Guus van Montfort (Universiteit Twente en Actiz) zijn visie over de fundamenteel andere rol en positie van de cliënt en sluit Trend-teller Ruud Veltenaar af met en boeiende, multimediale key-note over de toekomst van de zorg.

Daarnaast zijn er diverse praktijkcases en praktijkgerichte workshops te bezoeken. Inschrijven kan via www.hrmindezorg.nl met gebruik van kortingscode MKRT50-zorggids. Met de 50 euro korting betaalt u slechts 245 euro (non-profit). Nodig uw collega's of netwerk uit, want elk 2e en 3e persoon neemt via de kortingscode namelijk gratis deel.

Praktisch:
Wanneer? Dinsdag 15 september 2015
Waar? Congrescentrum Spant! te Bussum
Voor wie? HR-, directie-, lijnmanagers werkzaam in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties, gehandicaptenzorg, GGZ, zorgverzekeraars of zorgkantoren
Hoe? Aanmelden met kortingscode MKRT50-zorggids (onder het kopje Kosten 'Ik heb een kortingscode' aanvinken)

© Nationale Zorggids