Normal_peuter_baby_luier_pamper

(Novum) - LOS ANGELES - Ashton Kutcher pleit voor de mogelijkheid dat luiers ook in openbare mannentoiletten kunnen worden verschoond. Dat laat hij weten via Facebook.

Vrouwentoiletten zijn soms wel uitgerust met materiaal waarop een baby kan worden voorzien van een schone luier. De acteur stoort zich eraan dat mannentoiletten die mogelijkheid nooit hebben. "Er zijn nooit mogelijkheden luiers te verschonen in openbare mannentoiletten", klaagt Kutcher. "De eerste openbare mannentoilet die ik vind, krijgt een gratis vermelding op mijn Facebookpagina!"

Kutcher is samen met zijn verloofde Mila Kunis sinds oktober vader van Wyatt. Aan Ellen DeGeneres vertelde hij in december dat het stel geen hulp in wil roepen van een nanny, zoals veel andere drukke beroemdheden wel doen. "We willen dat wij degenen zijn die weten wat te doen om een huilende baby stil te krijgen. We willen weten wat haar gezichtsuitdrukkingen betekenen", zo verklaarde hij. "We willen emotioneel contact houden en dat kan alleen door degenen te zijn die dichtbij haar staan."