Logo_32-domusmagnus_1low_res
Woonzorgorganisatie Domus Magnus gaat nu ook thuiszorg en dagbesteding organiseren. De organisatie ontving in toenemende mate verzoeken voor deze zorgverlening van omwonenden en heeft daarom besloten haar diensten uit te breiden. Dit meldt Domus Magnus. 
 
De locaties De Uylenburgh (Amsterdam) en Huis ter Weegen en Huis Welgelegen (Warnsveld) zullen beginnen met het bieden van thuiszorg. Daarnaast wordt nu in 6 van de 5 woonzorglocaties ook dagbesteding georganiseerd. Gasten mogen hier ontvangen worden voor de Dagsociëteit. Op Locatie De Sterreschans in Nijmegen kan dit niet. 
 
Directeur Erwin Miedema: “Uitbreiding van onze zorgverlening gebeurt niet alleen door uitbreiding van het aantal locaties, maar ook door uitbreiding van de geboden zorgdiensten. De stap naar thuiszorg en dagbesteding is een logische stap vanuit de zorg die we leveren op onze woonzorglocaties. Natuurlijk met dezelfde kwaliteitsnormen en mate van aandacht voor het individu die we handhaven voor onze permanente bewoners.”  
 
© Nationale Zorggids