Normal_botbreuk_breuk_hand

De afdeling plastische chirurgie van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houdt op woensdagavond 24 september 2014 een informatiebijeenkomst over handchirurgie. De bijeenkomst wordt gehouden van 19.30 tot 21.00 uur in de Pieter van Foreestzaal (huisnummer 015) in MCA.

Het thema van deze bijeenkomst is handchirurgie. Plastisch chirurg F.J.T. van Oosterom geeft toelichting op chirurgie bij letsel aan de hand. Daarnaast wordt informatie gegeven over aandoeningen aan pezen, zenuwen en gewrichten in de hand. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en staan thee en koffie klaar.

De toegang is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op mca.nl/agenda of telefonisch via de afdeling plastische chirurgie: (072) 548 25 58.

De plastisch chirurgen van MCA zijn geregistreerd plastisch chirurg en Europees gecertificeerd handchirurg. Zij houden zich dagelijks bezig met kleine en grotere chirurgische ingrepen. Behalve de behandeling van aangeboren afwijkingen, brandwonden, handchirurgie, reconstructies (na oncologie en trauma) en andere aandoeningen, doen zij ook cosmetische en esthetische ingrepen. De afdeling plastische chirurgie biedt een veilige omgeving met goede voor- en nazorg.

© Nationale Zorggids