Normal_hart

Op maandagavond 29 september 2014 houdt het team van cardiologie in het Medisch Centrum Alkmaar (MCA) een informatieavond over hart- en vaatziekten bij vrouwen. Deze bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in de Pieter van Foreestzaal MCA, ingang Metiusgracht. Dat meldt MCA.

Hart- en vaatziekten bij vrouwen geven andere klachten dan bij mannen. Welke klachten dat zijn en hoe ze zijn te herkennen wordt besproken door een cardioloog en een verpleegkundig specialist. Veder verzorgt patiëntenvereniging De Hart- en Vaatgroep een presentatie, waarna er gelegenheid zal zijn voor het stellen van vragen. Deze informatieavond is bedoeld voor vrouwen (al dan niet bekend met hartziekten), maar ook voor andere geïnteresseerden.

Om deze informatieavond bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting (037) MCA, telefoon (072) 548 3500 / info@mca.nl. De toegang is gratis, eventuele parkeerkosten komen voor eigen rekening.

© Nationale Zorggids