Coloplast Nederland

Coloplast Nederland
Softwareweg 1
3821 BN Amersfoort
Telefoon:
0800 022 98 98
Website:
https://www.coloplast.nl
E-mail:
nlcare@coloplast.com
Facebook:
https://www.facebook.com/ColoplastNL
Twitter:
https://twitter.com/coloplastnl
Instagram:
https://www.facebook.com/ColoplastNL
LinkedIn:
https://nl.linkedin.com/company/coloplast

Coloplast, een pionier sinds 1954, heeft zijn oorsprong in het hartverwarmende verhaal van Elise Sørensen, een verpleegkundige die geïnspireerd werd door de zorgen van haar zus Thora, die zojuist een stoma-operatie had ondergaan. Uit deze empathie ontstond 's werelds eerste zelfklevende stomawegwerpzakje, ontwikkeld door Aage Louis-Hansen, een bouwkundig ingenieur, en zijn vrouw Johanne Louis-Hansen, een gediplomeerd verpleegkundige. Dit eenvoudige, innovatieve idee transformeerde niet alleen Thora's leven maar ook dat van duizenden anderen. 

Het hart van Coloplast is zijn toewijding aan mensen. Of we elkaar nu persoonlijk ontmoeten, telefonisch spreken of tegenkomen op een beurs, wij streven ernaar dat elke ontmoeting u een prettig gevoel geeft. Onze mensen, met meer dan tien jaar ervaring, zijn de kern van Coloplast en staan klaar om persoonlijke ondersteuning en advies te bieden op de momenten dat u het nodig heeft.

Coloplast Care, een dienst speciaal ontworpen voor gebruikers van stoma- en continentieproducten, is een blijk van onze toewijding aan uw welzijn. Hier vindt u niet alleen advies en praktische tips, maar ook intensieve begeleiding voor nieuwe stoma- of continentiepatiënten. Ontdek diverse producten via proefpakketten, en maak gebruik van serviceproducten die uw leven een stukje makkelijker maken. Onze instructiefilmpjes bieden visuele begeleiding om ervoor te zorgen dat u onze producten effectief kunt gebruiken.

Helpen overwinnen gaat bij Coloplast verder dan het leveren van goede producten. Het gaat ook om respect en verantwoordelijkheid voor de wereld waarin we leven, een toewijding die al meer dan tien jaar actief is. We zijn trots op de erkenning die we daarvoor krijgen en geloven dat deze toewijding de kern vormt van wie we zijn en hoe we u ondersteunen op uw reis naar een comfortabeler leven met blaas- of darmproblemen. Bij Coloplast Care willen we niet alleen producten aanbieden, maar ook de ondersteuning bieden die u nodig heeft om met vertrouwen te leven.

Promotie video

NZG Locatie