GGZ in Geest

GGZ in Geest
Overschiestraat 57
1062 HN Amsterdam

Postbus 74077
1070 BB Amsterdam
Telefoon:
020 788 5600
Fax:
n.v.t.

Wie zijn we

GGZ inGeest helpt mensen van alle leeftijden, ongeacht hun culturele achtergrond. De hulp is divers: van crisisopvang tot langdurige behandeling. Van een gesprek met een psycholoog of psychiater tot een zelfhulpcursus via internet. Persoonlijke aandacht voor de cliënt staat voorop. Door de vele locaties in de regio Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Bennebroek is er altijd hulp in de buurt.

Samenwerking Dankzij ons grote netwerk van specialisten hebben wij voor vrijwel iedere psychische hulpvraag een passend antwoord. We werken intensief samen met huisartsen, gemeenten, stadsdelen en partners in de zorg als jeugdzorg en verpleeghuizen.

Aandacht voor lichaam en geest Wij hebben een bijzonder samenwerkingsverband met VU medisch centrum waardoor we lichaam en geest integraal kunnen benaderen. Psychische problemen gaan vaak samen met lichamelijke klachten, en andersom. Met onze samenwerking verbeteren we de kwaliteit van zorg voor onze patiënten en bieden we een compleet zorgaanbod.

Algemene brochure Bent u nieuwsgierig geworden naar onze organisatie? Download dan onze algemene brochure onderaan deze pagina, blader er online doorheen of bestel een exemplaar, via E communicatie . Een overzicht van al onze corporate brochures kunt u vinden op de pagina http://www.ggzingeest.nl/brochures .

Social media U kunt GGZ inGeest ook vinden op facebook en op twitter .

NZG Locatie