Sophia Revalidatie

Sophia Revalidatie
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag
Telefoon:
070-3593593
Fax:
070-3664510

Bij Sophia Revalidatie is sprake van medisch specialistische revalidatiezorg. De gevolgen van ziekte, ongeval of aangeboren aandoening zijn namelijk complex en vaak blijvend. Daarom werken bij medisch specialistische revalidatiezorg meerdere disciplines intensief samen mét en voor de patiënt. Het doel van medisch specialistische revalidatie is het voorkomen of verminderen van belemmeringen in het dagelijks leven. Het leren gebruiken van hulpmiddelen is vaak een onderdeel van de therapie. Soms moet de patiënt zijn/haar leefpatroon veranderen.

Sophia Revalidatie geeft op alle locaties poliklinische revalidatiezorg. Dit houdt in dat de patiënt één of meerdere keren per week naar het revalidatiecentrum komt. Als opname noodzakelijk is, kan dit bij Sophia Revalidatie in Den Haag. Op deze locatie heeft Sophia heeft 82 bedden, verdeeld over drie afdelingen.

Zorg wordt op maat verleend binnen de professionele verantwoordelijkheid en de ethische normen van de medewerkers en voor zover de zorgverzekering dit financieel mogelijk maakt. Basis van de zorgverlening is dat de patiënt gestimuleerd wordt zijn leven zelf opnieuw in te richten. Sophia Revalidatie hanteert als uitgangspunt dat de zorg zo dicht mogelijk bij de patiënten wordt verleend. Daarom heeft Sophia Revalidatie vestigingen in meerdere plaatsen. Uitgangspunt is dat wat op één bepaalde locatie tot ontwikkeling komt ook op andere locaties wordt toegepast. Waar echter concentratie van deskundigheid op één locatie zinvol is, ontstaat specialisatie.

NZG Locatie