Benefits Care Group

Benefits Care Group
Sigarenmaker 10
5521 DJ Eersel

Postbus 26
5520AA eersel
Telefoon:
085-7500545
Website:
http://www.benefitscaregroup.nl
E-mail:
info@benefitscaregroup.nl
Facebook:
http://www.facebook.com/people/Manita-Boeijen/100006154036755
Twitter:
http://twitter.com/BenefitsCare

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Mijn naam is Manita Boeijen en mijn belangrijkste drijfveer is om als onafhankelijk luisteraar en adviseur met een verfrissende kijk, passie, creativiteit en vastberadenheid het verschil te maken. Ik vond het hoog tijd voor verandering en innovatie, en dat heeft recent geleid tot de start van B.C.G. en haar wijze van dienstverlening en ontzorging. Benefits Care Group helpt particulieren en ondernemers bij hun zoektocht naar de juiste oplossing voor uiteenlopende vraagstukken. Benefits Care Group is er voor iedere iedereen! Wij geloven in effectieve samenwerking en laten een frisse wind waaien door anders in dienstverlening, zorg en welzijn te zijn.

Wij verbinden uw vraag aan een breed aanbod van onze professionele diensten. Of deze nu betrekking heeft op zorg aan huis, Gemak diensten, Korting op al uw aankopen, Verzekeringen, Financieel advies, Budget, Bewindvoering, Betaaldiensten, PGB/ WMO vraagstukken, Re-integratie, Preventie, Personeelsdiensten, Klant loyaliteit, Bedrijfsadvies, Verander management etc..

Bij Benefits Care Group bent u dan aan het juiste loket: Wij willen langs u staan en simpel Mensen 4 Mensen en Bedrijven 4 Bedrijven zijn, en u ondersteunen. Een greep uit onze voordelen: Een innovatieve kijk op “echte” samenwerking Een klanten pas met geld terug op al uw aankopen, bij 155000 bedrijven. Advies besparingen op vaste lasten en dagelijkse uitgaven Bedrijfsadviseur, B2B en Klant loyaliteits Persoonlijk en onafhankelijke advies Eén aanspreekpunt voor al uw vragen Uw All round adviseur, Schaduwmanager en Coach Ontzorging, en onmogelijkheden om buigen naar mogelijkheden

Ons platform van energieke, inspirerende en betrokken professionals, staat voor u klaar. Ontzorgen, daar doen we het voor! Waarom moeilijk doen als het samen kan; dus schroom niet ons te bellen!

Team Benefits Care staat voor u klaar!!

www.benefitscaregroup.nl / info@benefitscaregroup.nl Tel: 085-7500545

NZG Locatie