De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra
Welnaweg 100
7524 AK Enschede
Telefoon:
088 430 4000
Website:
https://www.detwentsezorgcentra.nl/
E-mail:
info@detwentsezorgcentra.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/detwentsezorgcentra
Twitter:
https://twitter.com/dtzc
Instagram:
https://www.instagram.com/detwentsezorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in de regio Twente. Met een team van meer dan 2.500 toegewijde medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers streven we ernaar om 'jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig'.

Onze missie is helder: we bieden 24 uur per dag, gedurende het hele leven, op maat gemaakte ondersteuning aan meer dan 2.000 cliënten met een verstandelijke beperking. Of het nu gaat om licht verstandelijk beperkt, ernstig verstandelijk beperkt, moeilijk verstaanbaar gedrag, meervoudig gehandicapt, jong of oud, wij zijn er om te helpen. Onze focus ligt altijd op het creëren van een waardig leven waarin persoonlijke wensen centraal staan.

Bij de Twentse Zorgcentra werken we vraaggericht en werken we samen met jou en je omgeving om de best mogelijke ondersteuning te bieden. We luisteren naar jouw behoeften, kijken samen naar wat je echt nodig hebt, stellen vragen, oefenen en durven fouten te maken. Als dat nodig is, gaan we opnieuw op zoek naar de juiste aanpak, zodat we jou optimaal kunnen helpen.

Onze visie is gebaseerd op enkele belangrijke pijlers. Jouw thuis is onze werkplek: we streven naar een gezellige, gezonde en veilige omgeving waarin je kunt leven, wonen, werken en recreëren. We zorgen voor een omgeving waarin leren en ontwikkelen centraal staan, zodat je je volledig kunt ontplooien.

Binnen de Twentse Zorgcentra hechten we veel waarde aan respect, afspraken en ruimte voor verschillende perspectieven. We respecteren elkaar en tonen begrip voor elkaars ideeën en opvattingen. We maken afspraken en komen deze na, zodat er een solide basis is voor samenwerking en vertrouwen.

Onze medewerkers zijn deskundig en beschikken over de vaardigheden die nodig zijn om jou goed te begrijpen en te ondersteunen. We investeren continu in hun kennis en kunde, zodat we de beste zorg en begeleiding kunnen bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Bij de Twentse Zorgcentra werken we met zelforganiserende teams, waarin cliënten, cliëntvertegenwoordigers en medewerkers samenwerken. We geloven in de kracht van samenwerking en betrokkenheid, zodat we gezamenlijk kunnen streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg en ondersteuning.

Promotie video

NZG Locatie