Kennemer Gasthuis

Kennemer Gasthuis
Boerhaavelaan 22
2035 RC Haarlem

Postbus 417
2000 AK Haarlem
Telefoon:
023 - 545 35 45
Fax:
023 - 545 62 40
Website:
http://www.kg.nl
E-mail:
info@kg.nl

Het Kennemer Gasthuis is een ziekenhuis met een rijke historie. Al ruim 400 jaar zijn we gevestigd in Haarlem. Het ziekenhuis heeft een locatie noord en zuid.

Locatie noord is gevestigd in een van de modernste ziekenhuisgebouwen in Nederland. Op deze plek zitten de poliklinieken. Ook komt u hier voor kortdurende opnames. Ook locatie zuid heeft poliklinieken. Daarnaast bevinden de verpleegafdelingen, operatiekamers en diverse laboratoria zich op dit complex. Op deze plek zit ook de raad van bestuur en het management.

Spoedpost: Op beide locaties zit de spoedpost Zuid Kennemerland: een voor Nederland unieke samenwerking tussen ziekenhuis en huisartsen.

Bijzondere voorzieningen Patienten kunnen in ons ziekenhuis terecht vooreen uitgebreid poliklinisch en (top)klinisch voorzieningenpakket. Daarnaast is er een aantal bijzondere functies:

*Behandelcentrum voor HIV en aanverwante aandoeningen *Dialysecentrum en vakantiedialysecentrum *Hemofiliebehandelcentrum *GAAZ (geriatrische afdeling *algemeen ziekenhuis) in locatie zuid *Oncologisch centrum voor veel voorkomende kankersoorten *PAAZ (psychiatrische afdeling *algemeen ziekenhuis) in locatie zuid *Traumacentrum (level 2)

NZG Locatie