ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ Zorgverzekeraar
De Molen 66
3995 AX Houten

Postbus 392
3990 GD Houten
Telefoon:
030-6396222
Fax:
030-6351275

Wij zijn de verzekeraar van zorg voor mensen die vrij en bewust keuzes maken. Met onze deskundigheid en voortreffelijke dienstverlening bieden wij onze verzekerden een persoonlijke benadering bij gezondheidsvragen.

ONVZ is de verzekeraar van zorg. De klant staat centraal in alles wat wij doen en bieden. Vanaf het eerste contact verzekeren wij mensen van een persoonlijke en passende aanpak van de beste kwaliteit. Van hun behoefte om vrij en bewust keuzes te maken, begeleiden wij onze verzekerden op deskundige en betrokken wijze.

Ons doel als organisatie zonder winstoogmerk is mensen zo lang mogelijk gezond houden en hen optimaal begeleiden naar de juiste zorg. De klant ervaart in de praktijk voortdurend onze voortreffelijke dienstverlening, deskundigheid en menselijke maat. Steeds weer nemen wij verantwoordelijkheid voor onze klanten en streven wij er naar onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Hierbij staat de klant altijd centraal. Onze communicatie is open en transparant.

Binnen ONVZ werken wij vanuit een aantal kernwaarden. De kernwaarden van waaruit wij werken:

Klant centraal Ideeën en initiatieven stimuleren Eigen verantwoordelijkheid Open en transparant Voortdurende ontwikkeling

ONVZ onderscheidt zich als een kwalitatieve zorgverzekeraar met hart voor mensen. Wij schrijven dus niet voor naar welke arts of andere zorgverlener iemand moet gaan. Dit in tegenstelling tot naturaverzekeraars. Ook op het gebied van medicijnen geven wij optimale vrijheid.

En vooral: uit het hart. Kwaliteit door bezieling. Steeds op zoek naar het optimale. Naar wat goed voelt. Om zo bij te dragen aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van al onze leden.

NZG Locatie