Axxicom

Axxicom
Karel Doormanweg 4
3115 JD Schiedam

Karel Doormanweg 4
3115 JD Schiedam
Telefoon:
0900-9252

Axxicom is gespecialiseerd in het overnemen, opzetten en uitvoeren van zorgondersteunende en zorggerelateerde taken. Dankzij onze historie in het werven, selecteren, trainen, uitzenden en detacheren van medewerkers, zijn we in staat om in korte tijd elk werkproces efficiënt in te richten en ervoor te zorgen dat het werk een hoge kwaliteit bereikt.

Axxicom Thuishulp Axxicom Thuishulp is sinds 2006 actief op de Nederlandse markt. Sinds dat jaar verrichten we in een joint venture met Aveant de huishoudelijke verzorging voor cliënten in Utrecht. Sinds 2007 zijn we ook onder eigen naam actief in de thuishulp. Inmiddels hebben al meer dan 100 gemeenten gekozen voor Axxicom.

Axxicom Airport Caddy Axxicom Airport Caddy verzorgt het vervoer van honderdduizenden mensen met een beperkte mobiliteit op internationale luchthavens. Dat doen we niet alleen op Schiphol, maar ook in België op de luchthaven Zaventem bij Brussel.

De ZorgCentrale.nl Sinds 2011 is De zorgCentrale.nl actief. De ZorgCentrale.nl is een nieuwe dienstverlener die voor én samen met de zorgmarkt, een integraal aanbod van diensten op het gebied van zorg op afstand ontwikkelt. Meer informatie treft u aan op www.DeZorgCentrale.nl.

In Huis Service
In Huis Service richt haar dienstverlening op “ontzorgen”. Wij bieden huishoudelijke hulp aan particulieren, vooralsnog alleen in Alphen aan den Rijn.

NZG Locatie