BWT Nederland B.V.

BWT Nederland B.V.
Coenecoop 1
2741 PG Waddinxveen

Energieweg 9
2382 NA Zoeterwoude
Telefoon:
088-7509000
Fax:
088-7509090
Website:
http://www.bwtnederland.nl
E-mail:
sales@bwtnederland.nl

BWT Nederland is onderdeel van de internationale BWT-Group, Europees marktleider op het gebied van waterbehandeling. BWT biedt bedrijven, particulieren, zorginstellingen en industrie een compleet assortiment aan producten en diensten op het vlak van filtratie, ontharding, doseertechnieken, UV-systemen, omgekeerde osmose en waterzuivering.

De Best Water Technology-groep, in zijn huidige vorm, ontstond in 1990 en is op dit moment in Europa toonaangevend op het gebied van watertechnologie. Meer dan 2800 medewerkers in 70 dochterondernemingen- en deelnemingen hebben één gemeenschappelijk doel: particuliere huishoudens, bedrijven, hotels, gemeenten, gezondheidszorg en industrie met innovatieve technologiën bijstaan in hun dagelijkse contact met water. Hierbij staat een maximum aan veiligheid, hygiëne en gezondheid centraal.

BWT biedt behandelingstechnologieën en diensten voor drinkwater, farmaceutische industrie, proceswater, verwarmd water, boilerwater, koelwater en water voor airconditioningsystemen evenals zwembadwater aan. Om hierbij technologisch op elk gebied van waterbehandeling superieur te zijn, zijn BWT’s innovatie centra continu bezig met ontwikkelingen, onderzoeken en optimalisatie op het gebied van filtratie, filtermedia, ionenwisseling, systemen voor demineralisatie, ontharding, decarbonitatie, membraam technologieën, microfiltratie, ultrafiltratie, nanofiltratie, omgekeerde osmose, zuivere stoom generatoren, waterdestillatoren, UV systemen, ozon generatoren, ionenuitwisselingsmembranen, elektrolyse systemen, electro dialyse, electro deionisatie, chloor deonisatie en pompen die over de hele wereld worden gebruikt om uitstekende waterkwaliteit te bereiken.

NZG Locatie