Logo_tsn_thuiszorg_samen_voor_meerwaarde

Zorg organiseren dicht bij de mensen, op maat en vanuit eigen kracht. Dat vraagt om een nieuwe manier van samenwerken in de keten. Zorgaanbieders TSN Thuiszorg en 's Heeren Loo hebben de handen ineen geslagen. Ons motto: ‘praktisch als het kan, specialistisch als dat nodig is’. Graag vertellen wij over onze ontdekkingsreis naar de (meer)waarde van samenwerking op woensdagochtend 17 juni 2015 in congrescentrum Papendal in Arnhem.

Samenwerken gaat niet vanzelf. Het roept allerlei vragen en dilemma’s op. Hoe bieden we met minder middelen passende ondersteuning aan wie dat nodig heeft? Welke meerwaarde kunnen we samen toevoegen? Hoe stimuleren we samenwerking op alle niveaus? Bij samenwerken hoort transparantie, de bereidheid om met elkaar mee te denken, maar ook loslaten als een ander iets beter of goedkoper kan doen.

Voor wie?
Wij delen graag onze ervaringen graag met vertegenwoordigers van gemeenten, provincies en zorgorganisaties. Vanuit zowel bestuurlijk perspectief als het perspectief van de lokale betrokkenen die deelnemen aan de eerste pilots. Er is veel ruimte voor interactie en kennisdeling. Onder het genot van een lunch sluiten we met elkaar af. Met deze ochtend willen we een bijdrage leveren aan de maatschappelijke opdracht waar u en wij voor staan.

Wij verwelkomen u graag vanaf 9.30 uur in congrescentrum Papendal, Papendallaan 3 in Arnhem. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 13.30 uur.

Aanmelden kan tot 8 juni 2015.

(Dit is een advertorial)