Fotograaf: Patrick Siemons

Op maandag 2 november, Allerzielen, biedt Meander Medisch Centrum de gelegenheid om de mensen te gedenken die het afgelopen jaar in het ziekenhuis zijn overleden. Nabestaanden en medewerkers zijn van harte welkom in de Stilteruimte van het ziekenhuis in Amersfoort.

Met een overlijden in het ziekenhuis eindigt vaak plotseling een intensieve periode. Herinneringen en gevoelens aan een dierbare blijven daarmee op een bepaalde manier ook aan het ziekenhuis verbonden. Met de ‘Dag van gedenken’ maken de geestelijk verzorgers van Meander Medisch Centrum hier ruimte voor. De Stilteruimte aan de Laan van het ziekenhuis wordt op 2 november speciaal hiervoor ingericht.

Tussen 11.00 uur en 18.00 uur kunt u een kaarsje aansteken, een naam opschrijven van een overleden dierbare of even een moment van stilte zoeken. Een geestelijk verzorger van het ziekenhuis is aanwezig en desgewenst beschikbaar voor contact. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meander Medisch Centrum heeft de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis, heeft medische opleidingen voor veel specialismen in huis en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. De zorg in Meander is hooggespecialiseerd en gebaseerd op de nieuwste medische inzichten. 

© Nationale Zorggids