Normal_ict_digitaal_computer_muis

Op woensdag 2 oktober 2013 organiseert de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) de conferentie ‘Software als medisch hulpmiddel, de gebruikerskant’. Tijdens deze conferentie wordt besproken hoe software een medisch hulpmiddel kan zijn, waar de grens ligt tussen medische technologie en ICT, wat dit voor zorgaanbieders betekent en hoe hierop door de inspectie wordt toegezien.

Sprekers van ziekenhuizen en van de IGZ zullen het onderwerp, software als medisch hulpmiddel, belichten. In juni organiseerde de inspectie al een conferentie voor leveranciers van software over hetzelfde thema. De conferentie van 2 oktober is speciaal bedoeld voor gebruikers van medische software en medische technologie en voor managers op dit gebied. De IGZ nodigt hen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De conferentie vindt plaats aan de St. Jacobsstraat 16 in Utrecht (legitimatie verplicht), op woensdag 2 oktober van 16.00 – 18.30 uur. Aanmelden kan via AanmeldensoftwareconferentieIGZ@igz.nl onder vermelding van naam en bedrijfsnaam. Aangezien de capaciteit van de zaal beperkt is zullen aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Het definitieve programma van de conferentie wordt verzonden na aanmelding.

© Nationale Zorggids