Logo_zorg_voor_innoveren

Op dinsdag 2 december organiseert Zorg voor innoveren de InternationaliseringsTOP. Met een divers publiek uit de zorg, de overheid, beleid en het bedrijfsleven wordt tijdens de top gesproken over zorgvernieuwing in internationaal perspectief. Dat meldt Zorg voor innoveren.

Nederland is een innovatief en vindingrijk land, dat nationaal en internationaal een bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Als klein land is Nederland aangewezen op het buitenland, ook voor wat betreft de gezondheidszorg. Internationale samenwerking is bijvoorbeeld nodig voor onderzoek, fondsenwerving en het ontwikkelen van zorginnovaties.

De InternationaliseringsTOP vindt op 2 december 2014 plaats in Madurodam, een locatie waar Nederland laat zien waarin een klein land groot kan zijn. Zorg voor innoveren organiseert deze netwerkbijeenkomst in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Kamer van Koophandel (KvK). Naar aanleiding van deze bijeenkomst wordt een digitale InternationaliseringsGIDS gemaakt. Hierin bundelen we alle naar boven gehaalde kennis en de ervaringen van de dag.

Meer informatie over het programma en aanmelding is vanaf begin oktober te vinden op www.zorgvoorinnoveren.nl.

© Nationale Zorggids