Logo_rsi-kliniek

VacuMedical, het bedrijf achter de Been-Kliniek en de RSI-kliniek in Utrecht heeft in een periode van drie weken de benodigde 200.000 euro bij het publiek opgehaald om te kunnen uitbreiden naar Hengelo en Rotterdam. Dat gebeurde via het platform voor crowd funding, Collin Crowdfund.  

In de klinieken van VacuMedical wordt sinds 3013 gewerkt met vacuümtherapie ter verbetering van de bloedsomloop. Zorgondernemer Maarten Coolen is met de Been- en RSI-kliniek de eerste partij in Nederland die deze therapie toepast in de eerste lijn. Met de therapie kunnen arm- en beenklachten als gevolg van vaatproblemen worden behandeld: etalagebenen, restless legs, diabetesvoeten, maar ook RSI.

Om te kunnen uitbreiden naar Hengelo en Rotterdam heeft VacuMedical de hulp ingeroepen van Collin Crowdfund. VacuMedical is het vierde bedrijf sinds juni 2014 dat via Collin Crowdfund in een zeer korte periode financiering ophaalt om groeiplannen te kunnen realiseren. Het is de bedoeling dat eind 2015 in alle regio's van Nederland vacuümtherapie wordt aangeboden.

© Nationale Zorggids