Normal_welkom_kraamzorg

Kraamzorg Pantein-Vivent gaat vanaf 1 januari 2015 door het leven als Welkom Kraamzorg. Dit nieuws hoorden de 220 medewerkers maandagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Udense Kruisherenkapel. De nieuwe naam is de laatste stap in het samenvoegen van de kraamorganisaties, zo meldt Pantein-Vivent.

De kraamzorgafdelingen van (thuis)zorgorganisaties Pantein en Vivent fuseerden al in januari 2011. 'Sindsdien zijn we stap voor stap naar elkaar toegegroeid en in elkaar geschoven', zegt directeur Erik Valstar.

Welkom Kraamzorg treedt naar buiten met een nieuw logo, ondersteund met de slogan 'Welkom bij een mooi begin’. Tot 1 januari wordt de nieuwe uitstraling geleidelijk doorgevoerd in alle uitingen, van kleding tot briefpapier. Valstar: 'Onze medewerkers werken nog steeds in verschillende uniformen, van Vivent óf Pantein. Dat is onpraktisch en voor onze klanten soms verwarrend. Ook daar komt dus verandering in. Binnenkort zijn we in alle twintig gemeenten van ons werkgebied duidelijk herkenbaar, van ’s-Hertogenbosch tot en met Boxmeer, en van Oss tot en met Boekel.'

© Nationale Zorggids