Normal_stichting_izz_maakt_nominaties_mooi_mens_verkiezing_2014_bekend

Vandaag maakt Stichting IZZ bekend welke zorgmedewerkers genomineerd zijn voor de Mooi Mens Verkiezing 2014, waarbij zorgmedewerkers met mooie eigen initiatieven in het zonnetje worden gezet. Alle tien genomineerden zijn te vinden op www.mooimensverkiezing.nl. Hier kan tot en met 7 november door iedereen op de genomineerden gestemd worden. Dat meldt Stichting IZZ.

Vanaf vandaag tot en met 7 november kan heel Nederland op de genomineerden stemmen. Op 8 november reikt Anita Witzier aan het eind van de Inspiratiedag voor de Zorg van Stichting IZZ een publieksprijs en een vakjuryprijs uit. De publieksprijs gaat naar de zorgmedewerker die de meeste stemmen heeft gekregen op de website en likes via Facebook. De vakjury kijkt naar de impact van het initiatief of project van de Mooi Mens voor de zorg in Nederland. De winnaar van de vakjuryprijs krijgt de officiële titel Mooi Mens 2014.

Juryvoorzitter Monique Kempff is onder de indruk van de aanmeldingen: 'Wij waren als jury regelmatig geraakt door de aangemelde initiatieven. De tien zorgmedewerkers die wij hebben genomineerd gaan écht heel gericht over de zorg en betekenen iets extra’s voor patiënten en cliënten. Stuk voor stuk maken ze de Nederlandse gezondheidszorg weer wat beter.'

© Nationale Zorggids