Normal_han

Steven Han (48) is per 1 november 2015, voor de komende 3 jaar, benoemd tot lid van de raad van bestuur van Zorggroep Almere. Vanaf die datum vormt hij samen met de op 1 juni aangetreden Lidy Hartemink de nieuwe raad van bestuur van Zorggroep Almere. 

Jos Stienen gaat met pensioen en neemt op 11 november afscheid als voorzitter van de raad van bestuur. Lidy Hartemink neemt vanaf dat moment de voorzittersrol over. Met de komst van Steven Han is in de vacature voorzien.

De nieuwe raad van bestuur wacht een boeiende opdracht. De gezondheidszorgorganisatie staat aan de vooravond van veranderingen die mede zijn ingegeven door externe omstandigheden. Zorggroep Almere is op weg om compacter te worden door keuzes te maken met betrekking tot het aanbod van diensten en producten.

Steven Han heeft aanzienlijke ervaring opgedaan met omvangrijke transitieprojecten. Tot zijn aantreden als lid van de raad van bestuur van Zorggroep Almere geeft hij in opdracht van zeven zorginstellingen leiding aan de totstandkoming van een gezamenlijk laboratorium. Eerder was hij bedrijfskundig manager zorg in het BovenIJ ziekenhuis en commercieel manager in Tergooiziekenhuizen. 

© Nationale Zorggids