Logo_zorgpalet

Voor verschillende Zorg aan huis teams in Baarn, Soest en Amersfoort zoeken wij:

WIJKVERPLEEGKUNDIGEN niveau 5. Partime, 24-32 uur per week.

Jouw werk
Als Wijkverpleegkundige bied je samen met de collega’s van het zelfsturende team Zorg aan huis.  Je stemt de zorg af, samen met  de cliënt  en zijn/haar eigen netwerk, collega’s en het professionele netwerk.  Je richt je op het versterken van de samenwerking met huisartsen en met de eerstelijnszorg in deze wijk. Naast de zorg zelf uitvoeren, zal jouw taak ook bestaan uit het indiceren van de zorg en coördineren van  de (complexe) zorg. Je bent een zichtbare schakel in deze wijk als het gaat om zorg voor ouderen thuis. Je bent enthousiast over je vak, betrokken bij de vele ontwikkelingen in de samenleving als het gaat om zorg, houdt van netwerken en brengt ideeën mee die de zorg en de organisatie van de zorg op een hoger plan tillen.

Wie ben jij
Als Wijkverpleegkundige kun je snel en adequaat schakelen van de ene naar de andere situatie. Je hebt voelsprieten voor nieuwe ontwikkelingen en je kunt deze (ook) schriftelijk met anderen vorm geven. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:
diploma HBO-V (wijk) verpleegkundige niveau 5;
enige jaren ervaring als senior / Wijkverpleegkundige is een pré;
in staat zelfstandig én in teamverband te werken;
goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn een must.

Wij bieden jou als Wijkverpleegkundige
Een uitdagende functie waarin je als wijkverpleegkundige een spil vormt tussen de cliënt, gemeente, mantelzorgers, collega’s en de organisatie.
Het betreft  een parttime functie met werktijden die we graag in overleg met jou afspreken. Het salaris is afhankelijk van ervaring en conform de CAO VVT, FWG 50 tussen € 2.327,97 en € 3.378,23. Verder bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholingsmogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 5,7%, mogelijkheden tot deelname aan ons meerkeuzesysteem en kinderopvang, óók tijdens de schoolvakanties voor 0–12 jarigen.

Zorg aan huis
Zorg aan huis staat voor PRIMA zorg; Professioneel en met Respect, vanuit Integrale en kleine, wijkgerichte teams, Multidisciplinair en met aandacht voor de Autonomie van de cliënt.

Ons doel is om juist die zorg te bieden, waardoor onze cliënten in staat zijn om thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. De Zorg aan huis medewerkers leveren hier een belangrijke bijdrage in.

Bekijk hier de vacature meer informatie

(Dit is een advertorial)