Logo_onvz_zorgverzekeraar

Ivo van Dijk (47) is benoemd tot lid van de raad van bestuur van ONVZ Zorgverzekeraar. Met ingang van 1 oktober 2015 vormt hij samen met Jean-Paul van Haarlem de raad van bestuur van ONVZ. Ivo van Dijk is op dit moment algemeen directeur van SOS International. Dat meldt ONVZ.

Van Dijk heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de zorgsector. Hij is sinds 2011 algemeen directeur van alarmcentrale SOS International, onderdeel van a.s.r. Bij dit concern was Van Dijk tussen 2002 en 2011 adjunct directeur Zorgverzekeringen.

“Ik zie er enorm naar uit om bij ONVZ aan de slag te gaan”, zegt Van Dijk. “ONVZ is een zorgverzekeraar met een duidelijk eigen koers en een slagvaardige organisatie met veel ambitie. Dat spreekt mij zeer aan.”

Met de toetreding in oktober is de raad van bestuur van ONVZ Zorgverzekeraar compleet. Eerder dit jaar maakte de huidige bestuursvoorzitter, Erno Kleijnenberg, bekend dat hij op 1 oktober 2015 met pensioen gaat. Hij wordt opgevolgd door Jean-Paul van Haarlem, die sinds 2005 deel uitmaakt van de raad van bestuur van ONVZ Zorgverzekeraar.

© Nationale Zorggids