De Friesland Zorgverzekeraar

De Friesland Zorgverzekeraar
Harlingertrekweg 53
8913 HR Leeuwarden

Harlingertrekweg 53
8913 HR Leeuwarden
Telefoon:
058) 291 31 31

De Friesland Zorgverzekeraar zorgt ervoor dat u de beste zorg krijgt. We doen onze uiterste best kwaliteit van leven voor al onze verzekerden te realiseren, nu en in de toekomst.

De Friesland Zorgverzekeraar

Dankzij de ontwikkeling van nieuwe zorginitiatieven, het bevorderen van transparantie in het zorgaanbod en het verbeteren van de kwaliteit van zorg weten steeds meer consumenten, bedrijven en zorgaanbieders ons te vinden. Onze basis ligt weliswaar in Friesland, maar we hebben inmiddels in elke Nederlandse gemeente verzekerden.

De klant als kompas

We werken samen met klanten en zorgaanbieders aan verdere verbetering van de kwaliteit van zorg. Met klantpanels en enquêtes onderzoeken we de behoeftes van onze klanten. Zo bieden we een beter en efficiënter zorgaanbod, afgestemd op de individuele behoefte van onze klanten.

Gedreven door zorg

Ons beleid is er op gericht om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Dit doen we door u de juiste zorg te bieden en te investeren in preventie en kwaliteit van leven. We richten ons daarbij op thema’s die dicht bij ons staan als zorgverzekeraar: ‘Gezondheid en Preventie’ en ‘Wonen en Leefbaarheid’. ‘Gedreven door zorg’, strategisch plan 2010-2013 (pdf: 1,2 MB)

Gezondheid en Preventie

Met meer aandacht voor Gezondheid en Preventie willen we de kwaliteit van leven voor jong en oud verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld met projecten in wijken om jongeren meer te laten bewegen met beweegprogramma’s. Samen met natuurorganisaties organiseren we wandelevenementen en andere groene actieve projecten.

Wonen en Leefbaarheid

Met Wonen en Leefbaarheid richten we ons op het vergroten van de mogelijkheden voor kwetsbare mensen om langer thuis te kunnen blijven wonen. De Friesland investeert in de ontwikkeling van (domotica) producten, diensten en apparatuur om de kwaliteit van leven te vergroten, bijvoorbeeld met elektronische toepassingen voor dagelijkse zaken, zoals gordijnen open en dicht trekken, alarmering of zorg op afstand.

NZG Locatie