Serious request corona-editie gestart

Op NPO 3FM is maandag de speciale corona-editie van Serious Request begonnen. Dj's draaien onder meer tot en met zaterdag verzoekplaten die luisteraars tegen betaling hebben aangevraagd. Alle opbrengsten gaan naar het Rode Kruis voor steun tijdens de coronapandemie.

Anders dan bij de jaarlijkse actie van 3FM voor de kerst, gaan de dj's nu niet door het land. Voor 3FM Serious Request: Never Walk Alone blijven ze veilig in de studio. De dj's die in shifts van zes uur te horen zijn tijdens deze editie zijn Sander Hoogendoorn, Timur Perlin, Frank van der Lende en Eva Koreman.

Sander trapte op tweede paasdag af vanaf 06.00 uur, Timur neemt om 12.00 uur het stokje van hem over. Frank en Eva nemen de avonduren van 18.00 uur tot 00.00 uur voor hun rekening. In de nacht presenteren verschillende 3FM-dj’s.

De radiozender wilde graag iets bijzonders doen in de coronacrisis. "Deze bizarre tijd vraagt om een bijzondere actie. 3FM Serious Request verbindt en dat is nu meer nodig dan ooit. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje: veelal thuis en vaak afgezonderd van anderen. Toch kunnen we samen iets doen. Bij 3FM willen we graag ons steentje bijdragen en ik nodig iedereen uit om met ons mee te doen en het Rode Kruis te steunen", zei zendermanager Sharid Alles eerder.

Door: ANP