Normal_willem_ii_stadion

Op donderdag 10 juli vindt er in het Willem II stadion in Tilburg een informatiebijeenkomst plaats voor aanbieders van Jeugdhulp en Wmo-ondersteuning. De bijeenkomst wordt georganiseerd door negen gemeentes uit de regio. Zorgaanbieders krijgen informatie over de laatste stand van zaken rond de transitie van jeugdhulp en onderdelen van AWBZ-zorg. Dit meldt Dichtbij.

De organiserende gemeentes zijn: Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk. 
 
Per 1 januari 2015 worden gemeentes verantwoordelijk voor onderdelen van de AWBZ-zorg en Jeugdhulp. De gemeentes zullen daarom in de komende maanden het inkoopproces voor de Wmo-ondersteuning doorlopen. De contractering voor de jeugdhulp in 2015 wordt tevens voorbereid. Hoe de zaken er precies voorstaan zullen de negen gemeentes vertellen op de bijeenkomst. 
 
De bijeenkomst begint om vijf uur en is om ongeveer half acht afgelopen. Zorgaanbieders die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen zich tot en met 3 juli aanmelden via germainedewit@regio-hartvanbrabant.nl.
 
© Nationale Zorggids