Normal_normal_help-rolstoel_duwen__bomen

De Hulp van het Jaar verkiezing 2014 heeft al meer dan 100 nominaties binnengekregen. De verkiezing is een initiatief van Tom Verhagen van de Nationale Hulpgids. Bijzondere hulpen die werkzaam zijn in de thuiszorg, begeleiding, verzorging en kinderopvang kunnen nog tot 20 oktober worden genomineerd op www.hulpvanhetjaar.nl. Dat meldt Nationale Hulpgids.

Met de Hulp van het Jaar verkiezing wordt aandacht gevraagd voor het belang van hulpen in de verzorging, begeleiding en opvang van mensen die hulp nodig hebben. De mijlpaal van honderd aanmeldingen van genomineerden werd maandag bereikt. Uit de nominaties blijkt vaak dat de hulp allang niet meer zomaar een hulp is: 'Het is voor mij geen hulp, het is een maatje. Ik ben erg blij met haar en zou haar niet meer kunnen missen!', schrijft een inzender.

Mensen die ook iemand kennen die de titel Hulp van het Jaar verdient kunnen hem of haar voor 20 oktober nomineren via www.hulpvanhetjaar.nl. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in de week van 17 november 2014 bekend gemaakt worden.

© Nationale Zorggids