Logo_nvvr_logo_2012

De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten (NVVR) De Wervelkolom houdt op maandag 1 december een inloopmiddag in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal. De inloopmiddag is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar informatie over rug- en nekpijn of in contact willen komen met lotgenoten. Dat meldt Ouderenjournaal.

De inloopmiddag biedt mensen met rug- en nekklachten de mogelijkheid te praten met ervaringsdeskundigen. Daarnaast is er gelegenheid om kennis te maken met de patiëntenvereniging en haar activiteiten. NVVR De Wervelkolom wil de individuele en gemeenschappelijke belangen van rugpatiënten behartigen en is aangesloten bij Ieder(in), de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) en het Pijn Platform Nederland (PPN). 

De inloopmiddag vindt plaats op maandag 1 december van 14.00 tot 16.00 uur in het gebouw Oogheelkunde bij het Refaja ziekenhuis aan de Semmelweislaan 1 in Stadskanaal. Voor meer informatie kan men bellen of mailen met NVVR De Wervelkolom: telefoon 088 07 07 200, e-mailinfo@nvvr.nl.

© Nationale Zorggids