Logo_company_logo

Op vrijdag 2 oktober organiseren Kentalis en Philadelphia Zorg de landelijke kennisdag 'Oh, doe jij dat zo?!' voor begeleiders en behandelaars van dove en ernstig slechthorende jongeren en volwassenen, met een lichte of matige verstandelijke beperking. Tijdens deze landelijke kennisdag in Veluvine te Nunspeet kunnen de begeleiders en behandelaars praktisch toepasbare kennis op doen en met elkaar delen. Dat meldt Kentalis.

De zorg aan deze groep cliënten, vaak in kleine wooneenheden en over het land verspreid, wordt door verschillende organisaties aangeboden. Samenwerking is daardoor niet altijd vanzelfsprekend en kennisuitwisseling vaak lastig. Daarom organiseren Philadelphia Zorg en Kentalis deze landelijke kennisdag waar verschillende onderwerpen over deze doelgroep op het programma staan en een informatiemarkt is.
 
De dag start om 9.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Daarbij zal het welkomstwoord door een speciale gast worden gegeven. Daarnaast zijn er drie workshoprondes van elk een uur. Belangstellenden kunnen kiezen uit zestien verschillende onderwerpen zoals ‘Apps voor vrijetijdsbesteding’, ‘Leerbaar & Weerbaar’, ‘Vanuit medisch perspectief’ en ‘Participatie: wie ken jij?’. Inschrijven kan tot 24 september via de websites van Philadelphia Zorg en Kentalis, waar ook de beschrijving van alle workshops te vinden is. 
 
© Nationale Zorggids