Normal_kind_hond

Hulphond Nederland presenteert op woensdag 21 december 2016 een speciale voorstelling in theater De Lievekamp in Oss. Voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm neemt deze avond het publiek mee op een bijzondere reis langs zijn eigen leven en dat van anderen. Dit meldt Hulphond Nederland.

Van Uhm vertelt over de gebeurtenissen die hem tijdens 40 jaar succesvol leiderschap hebben gedreven en stimuleert zijn publiek om na te denken over waar zij in het leven voor staan. Peter van Uhm heeft zich hierbij onder meer laten inspireren door de levensverhalen van mensen die weer een nieuw perspectief hebben gekregen met de inzet van een hulphond. Optredens van de Koninklijke Militaire Kapel ´Johan Willem Friso´ en zangeres Erica Yong maken het programma van deze eenmalige voorstelling compleet. De opbrengsten van deze avond komen volledig ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Kaarten zijn te koop via de website van theater De Lievekamp.

Peter van Uhm wordt wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten en is een veelgevraagd spreker. Hij groeide op als bakkerszoon en doorliep een carrière van bijna veertig jaar bij de krijgsmacht. Van 2008 tot 2012 was Peter van Uhm Commandant der Strijdkrachten. Sinds 2013 is Peter van Uhm ambassadeur van Hulphond Nederland.

Naast de belangeloze medewerking van Peter van Uhm, de Koninklijke Militaire Kapel ´Johan Willem Friso´ en Erica Yong wordt deze eenmalige voorstelling ook mogelijk gemaakt door theater De Lievekamp, Rabobank Oss-Bernheze, Athlon, Royal Canin en Story Sound.

Door: Redactie Nationale Zorggids