Normal_gehandicaptenzorg_fair_-_banner_nootzaak

Op donderdag 9 mei 2019 vindt de eerste editie van de Gehandicaptenzorg Fair plaats in de Basiliek te Veenendaal. De Fair is een evenement voor- en door zorgprofessionals. Tijdens dit unieke evenement draait alles om de zorgprofessional en komen alle aspecten van het werken in de gehandicaptenzorg voorbij. Bezoekers krijgen de kans om diverse workshops en masterclasses te volgen en kunnen daarnaast in contact komen met organisaties die zich inzetten voor de gehandicaptenzorg.

“De Gehandicaptenzorg Fair biedt bezoekers de kans om op een veelzijdige manier kennis te maken met diverse facetten binnen gehandicaptenzorg. Het evenement is ontstaan vanuit een dialoog met diverse zorgprofessionals en organisaties die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg en de grote behoeften die wij bij hen merkten."

"Wij zijn erg blij dat het evenement nu al op grote belangstelling kan rekenen en diverse partijen uit de Gehandicaptenzorg zich zullen inzetten tijdens deze dag. De bezoekers van de fair kunnen zowel middels het bijwonen van workshops en masterclasses als door het bezoeken van de 360-graden beursvloer. Zorgprofessionals en de waardering voor het vak zijn nog belangrijker geworden, maar er is nog altijd sprake van een personeelstekort en oplopende werkdruk. Wij bieden alle mensen die al werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg een leuk en educatief dagje uit!”, aldus Gijs Nooij (organisatie Gehandicaptenzorg Fair)

Programma Gehandicaptenzorg Fair

De Gehandicaptenzorg Fair is een initiatief van het Nederlands Congres Bureau in samenwerking met De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de woonzorgformule Thomashuis. Het programma bestaat uit diverse onderdelen. Zo kunnen deelnemers aan de Fair kiezen uit diverse actuele thema’s die spelen binnen de sector. Binnen de diverse thema’s delen meerdere sprekers met verschillende achtergronden hun kennis en ervaringen in de vorm van trainingen en workshops. Ook is er een beursvloer waar beleving en ontmoetingen centraal staan.

Tickets & informatie

De Gehandicaptenzorg Fair vindt plaats op donderdag 9 mei 2019 van 10.00 uur tot 17.00 uur in de Basiliek te Veenendaal. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf € 24,95,-* via http://verpleegkundigecongressen.nl/congressen/gehandicaptenzorg-fair/. De Gehandicaptenzorg Fair is een geaccrediteerd evenement voor professionals in de zorg.

*Exclusief reserveer- en transactiekosten, BTW en eventuele overige toeslagen

(Dit is een advertorial van de Herbergier)