Normal_rolstoel_beperking_handicap

Wat kun je als lokale belangenbehartiger doen voor betere cliëntondersteuning in jouw gemeente? Op dinsdag 3 september organiseert Ieder(in) een bijeenkomst voor lokale belangenbehartigers, ervaringsdeskundigen en (cliënt)vertegenwoordigers van de Koplopergemeenten Cliëntondersteuning. Dit meldt Ieder(in). 

De bijeenkomst richt zich vooral op het uitwisselen van ervaringen. Aan de hand van ervaringen wordt in gesprek gegaan over de rol van belangenbehartigers. Ieder(in) hoopt dat er vanuit de Koplopergemeenten ook deelnemers aanwezig zijn. De vraag is daarom om deze uitnodiging met andere betrokkenen bij onafhankelijke cliëntondersteuning te delen. 

Goede voorbeeld

Koplopergemeenten bieden het in het project Koplopers goede voorbeeld en wisselen kennis en ervaring uit met andere gemeenten over onhankelijke cliëntondersteuning. Het gaat hierbij om 28 gemeenten: Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Deurne, De Wolden, Dordrecht, Heeze-Leende, Gouda, Helmond, Maastricht, Meppel, Midden-Groningen, Ommen, Oosterschelderegio, Putten, Regio Twente, Roosendaal, Stichtse Vecht, Teylingen, Tilburg, Veldhoven, Voorst, Woerden en Zaanstad.

Datum/tijd bijeenkomst lokale belangenbehartigers Koplopers

Dinsdag 3 september van 13.30-16.30 uur in Utrecht (waar precies volgt later).

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier

https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/savedate

Door: Nationale Zorggids