Week van de Toegankelijkheid opent met online festival
Iets cultureels. Iets sportiefs. Iets leerzaams. Of gewoon iets leuks. Het gaat allemaal voorbij komen in het openingsfestival van de Week van de Toegankelijkheid. En dat allemaal online dus. En uiteraard toegankelijk. Want daar draait het allemaal om in de week van 5 tot en met 9 oktober: aandacht voor (digitale) toegankelijkheid. Dit meldt Ieder(in).
 
Aan het programma wordt nog hard gewerkt, dus dat staat nog niet vast. Zeker is wel dat het gevarieerd en inspirerend wordt. De organisatie bereidt verschillende workshops voor. En op diverse podia zijn er voorstellingen of demonstraties. Ider(in) doet dat samen met verschillende partners uit ons netwerk.
 

Wanneer

De datum ligt al wel vast: maandag 5 oktober, van 16.00 tot 18.00 uur. Wil je een seintje krijgen als het programma bekend is en je je kunt aanmelden? Stuur een mailtje naar info@weekvandetoegankelijkheid.nl
 

Jubileum

Ieder(in) heeft het nog niet aan de grote klok gehangen, maar de komende editie van de Week van de Toegankelijkheid is de 20ste. Het is dus ook nog een jubileumjaar. Ook daar ga je bij het festival wel iets van merken.
 
Wil je op de hoogte blijven? Volg de Week van de Toegankelijkheid op Twitter en Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief.
 
Door: Nationale Zorggids