Normal_rolstoel_beperking_handicap

Op 16 juli organiseert Ieder(in) een ledenbijeenkomst over de gemeentepolis. Het gesprek zal gaan over wat erbij komt kijken als de gemeente wisselt van aanbieder of als er in een gemeente meerdere aanbieders van de gemeentepolis zijn. Wat betekent dat voor de rol van de lokale belangenbehartiger? Dit meldt Ieder(in). 

De belangenbehartiger voor mensen met een beperking hoopt dat deelnemers (de lokale belangenbehartigers) nuttige informatie krijgen die zij kunnen inzetten in hun gesprekken met de gemeente over de polis.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt op 16 juli 2021 van 10.00 uur tot 12.00 uur online plaats via Zoom en is bedoeld voor leden van Ieder(in), lokale platforms en lokale belangenbehartigers. Geïnteresseerden kunnen zich via deze link aanmelden. Het programma lees je hier.

Wie tijdens de bijeenkomst bepaalde ondersteuning nodig heeft (bijvoorbeeld een schrijftolk) kan dat op het aanmeldformulier aangeven. Omdat er een beperkt aantal deelnemers per Zoom-bijeenkomst mogelijk is, vindt deelname plaats op volgorde van aanmelding.

Door: Nationale Zorggids