Normal_rolstoel_beperking_handicap

In oktober en november organiseert belangenbehartiger Ieder(in) weer vier SamenSterkdagen. De dagen zijn voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking en voor hun familie, vrienden en begeleiders. Bezoekers gaan met elkaar in gesprek over wat nodig is om fijn te kunnen leven en mee te doen om van elkaar en met elkaar te leren. Dit meldt Ieder(in). 

Ieder(in) organiseert de SamenSterkdagen samen met zorgaanbieders. Dit jaar zijn ze op 1 oktober bij ORO in Deurne, op 15 oktober bij ’s Heeren Loo in Goes, op 29 oktober bij Pameijer in Rotterdam en op 26 november bij Esdégé-Reigersdaal in Heerhugowaard.

Lezingen en workshops

Er zijn die dagen lezingen en workshops georganiseerde door cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, LSR, het ministerie van Volksgezondheid, de zorgaanbieders zelf en van Ieder(in). Deze workshops en lezingen gaan over onderwerpen als meepraten en meebeslissen, goed communiceren met familie en begeleiders, samenwerken aan het ondersteuningsplan en de cliënten- en familieraad.

Aanmelden SamenSterkdagen

Voor de SamenSterkdagen op 1 en 15 oktober is de inschrijving geopend. Wie op 1 oktober naar Deurne wil kan zich hier inschrijven en wie op 15 oktober naar Goes wil, kan zich hier inschrijven.

Door: Nationale Zorggids