Contra Groepsvakanties

Met de zomer in aantocht is het ook weer tijd voor de Contra Groepsvakanties. Samen in een klein gezelschap naar de zon. Een unieke gelegenheid voor cliënten en begeleiders in de gehandicaptenzorg om op ongedwongen wijze op vakantie te gaan. Weg uit de vertrouwde omgeving, maar wel in elkaars samenzijn. Contra Groepsvakanties zijn georganiseerde reizen, welke een vast en tegelijk vrijblijvend karakter kennen. Dit jaar vertrekt Contra Groepsvakanties naar Turkije. 

Over de Contra Groepsvakanties

De Contra Groepsvakanties hebben de afgelopen jaren niet plaats kunnen vinden, maar kunnen vanaf nu weer volledig doorgang vinden. Witte stranden, diepblauw water en prachtig weer. Ook in deze jaargang is de bestemming Turkije. Een rustgevende omgeving met een fijne combinatie van natuur en leuke dorpjes, en dat in een prikkelarme omgeving. De Contra Groepsreizen kenmerken zich als rustgevend, aangenaam en alles in kleine gezelschappen. Perfect voor de deelnemers.

Het programma

Wat ga je allemaal tijdens de Contra Groepsvakanties? Nou, van alles! De groepsvakanties staan in het teken van plezier en vertier. Dat betekent lekker eten & drinken, veel zien en ook relaxen. Je vult de Contra Groepsvakanties exact zo in als jij dat wilt. En het grootste voordeel: alles is al voor je geregeld. Vanaf het moment dat je opstijgt tot het moment dat je landt, weet je wat je krijgt en krijgt alle ruimte om hier zelf invulling aan te geven.

Waarom?

Wat is de reden waarom wordt gekozen voor Contra Groepsvakanties in de gehandicaptenzorg? Juist voor deze doelgroep is het prettig om op een prettige manier buiten de eigen omgeving te komen. Een plek waar cliënten in alle rust kunnen genieten van mooi weer en de prachtige, rustige natuur. De vakanties zijn volledig afgestemd op de doelgroep. Dit wil zeggen dat zowel de omgeving als de accommodatie ‘vriendelijk is gemaakt’ voor zowel begeleider als client. Ook zorgt Contra Groepsvakanties er vooraf al voor dat de benodigde extra’s voor de reis en ook de verzekeringen zijn geregeld.

Voor wie?

Contra Groepsvakanties maakt het voor iedereen in de Gehandicaptenzorg mogelijk om op vakantie te gaan. Er wordt gereisd met compacte groepen van maximaal zeven deelnemers en twee ervaren, professionele begeleiders. Het betreft een all-inclusive vakantie voor zowel reis, verblijf als activiteiten.

Contra Groepsvakanties: een unieke belevenis

De Contra Groepsvakanties vormen een unieke belevenis voor zowel begeleiders als cliënten. Benieuwd naar de mogelijkheden en graag deelnemen aan de Contra Groepsvakanties? Meld je dan direct aan en ga mee in de week van 15 tot 22 juni 2022. 

Lees meer informatie over de Contra Groepsvakanties in Turkije.