Logo_centrum_jeugd_gezin_cjg_logo

Het oudernetwerk Stichting Maatjeswerk Autisme organiseert in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld op woensdag 18 juni 2014 een ouderavond. Tijdens deze avond treedt Dio Bossemeyer op als gastspreker. Bossemeyer zal vertellen over hoe het is om te leven met PDD-NOS en over het project ‘Autisticar’ dat hij hiervoor heeft opgezet. Dat meldt CJG Barneveld.

De avond is bedoeld voor alle ouders van kinderen met PDD-NOS/autisme. Ook volwassenen uit met name het onderwijs, die hiermee te maken hebben en er meer over willen weten, zijn welkom. Aan het eind van de lezing is er voldoende tijd voor vragen.

Stichting Maatwerk heeft als voornaamste doel het bieden van een sociaal netwerk voor en door ouders van kinderen met autisme, ADHD of andere aanverwante kwetsbaarheden. Hiernaast is het netwerk bedoeld om een platform te vormen om aan de gemeente duidelijk te maken wat er voor de doelgroep (kinderen met autisme en/of ADHD) nodig is op gebied van onderwijs, vrijetijdsbesteding en ondersteuning in wonen en werk.

De ouderavond vindt plaats op woensdag 18 juni 2014 van 20.00 uur tot 22.00 (inloop vanaf 19.30 uur), in De Vogelhorst in Barneveld. Bij de entreeprijs van 5 euro is koffie, thee of fris inbegrepen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@maatjeswerkautisme.nl onder vermelding van het aantal personen. Meer informatie is te vinden op www.cjgbarneveld.nl.

© Nationale Zorggids