Normal_proud_people-logo

COC organiseert in een samenwerking met Alle Kleuren Oost, Consultteam Amsterdam en HVO-Querido Proud People een brainstorm op 3 augustus. Deze is voor alle individuen en sociale en maatschappelijke organisaties in Amsterdam die zich bezig houden met zorg voor de LHBT+ doelgroep. Wat is er al, wat is er nog niet? Wat heb je te bieden, wat heb je nodig? Waar werk je naartoe, wat mist Amsterdam nog? U bent van harte welkom van 15.30 tot 16.30 in het Amsterdam Museum. 

Het is een laagdrempelige bijeenkomst waar een ieder zijn zegje kan doen, en ervaringen, ideeën, wensen en dromen kan delen. Gedurende bijeenkomst wordt gekeken naar het bestaande aanbod binnen de stad Amsterdam voor LHBT+ personen en -organisaties.

De partijen hebben hier interactieve werkvormen voor gemaakt waar iedereen met een hapje en drankje aan deel kan nemen. Denk aan een wensmuur, stellingen, inventarisatie van wat iedere partij te bieden heeft). Zo willen de organisatie in kaart brengen wat er is (welke krachten er zijn) en waar kansrijke verbindingen gelegd kunnen worden om volgende stappen te zetten in verbetering van het aanbod.

Het COC bestaat 70 jaar. Om dat te vieren wordt de Shakespeareclub (www.shakespeareclub.nl) georganiseerd. De Shakespeare club biedt dagelijks activiteiten aan die gehost worden door verschillende partijen. Op woensdag 3 augustus host HVO-Querido Proud People van 15.30 tot 16.30 een open brainstormbijeenkomst als onderdeel van het programma van die dag.

Door: Redactie Nationale Zorggids