Normal_smiley-1041796_1280

Op maandag 15 januari is het weer Blue Monday, de meest deprimerende maandag van het jaar. De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen want de feestdagen zijn voorbij, de vrije dagen zijn niet meer in zicht en de goede voornemens zijn alweer vergeten. Ben jij ook wel in voor een opkikker op deze donkere dag? Dan hebben wij samen met Coolgift en Uitgeverij Brandt iets leuks voor jou bedacht! Namelijk een anti-bluemondaypakket om de monday blues tegen te gaan. Wil je dit winnen? 

Winnen

Wil jij hierop kans maken? Vertel ons op onze Facebookpagina over dit bericht wat jouw meest originele manier is om jezelf vrolijk te maken als jij je down voelt. Op maandag 15 januari maken we dan één gelukkige winnaar bekend! 

Wat zit er in het pakket? 

Het anti-bluemondaypakket bevat een paar super leuke cadeau's van Coolgift. En als kers op de taart krijg je daar ook nog het boek 'De logica van geluk' bij van Uitgeverij Brandt! Eigenlijk een ultiem vrolijkheidspakket dus! 

Deze cadeaus zijn beschikbaar gesteld door...

Coolgift.com: een website waar je de nieuwste en leukste gadgets kunt vinden.
Uitgeverij Brandt: een nieuwe en bewust kleine uitgever van onder meer 'De logica van geluk', 'Gewoon wat een studentje 's avonds eet' en 'Zeik niet zo'. 

Door: Redactie Nationale Zorggids